Vlaamse kermis: de koers en haar helden

2010-03-24

Op 8 mei gaat de Giro d’Italia in Amsterdam van start en om dat te vieren organiseert De Brakke Grond een groot wielerfestijn: de koers en haar helden. Het belooft een geweldig feest te worden, vol muziek, literatuur en theater.
Ook Hannah Buentings sporthart begon sneller te kloppen en ze schreef speciaal voor dit bijzondere evenement een column.

Andere fietsliefhebbers die een bijdrage aan het festival zullen verlenen zijn onder meer: Michael Boogerd, Rick de Leeuw, Renske de Greef, Diederik Ebbinge, Freddy Missotten en Carl Berteele.

reageren

Longlist Vrouw & Kultuur Debuutprijs

2010-03-24

Honderd woorden voor grijs staat op de longlist van de Vrouw & Kultuur Debuutprijs 2010. De prijs wordt eens per twee jaar uitgereikt. Dit jaar zal de prijsuitreiking plaatsvinden op 12 december.

Twee jaar geleden ging de Vrouw & Kultuur Debuutprijs naar Anne Provoost met In de zon kijken.

reageren

'Festival des debütromans' in Kiel

2010-03-16

Van 6 tot en met 9 mei maakt Hannah Buenting haar internationale debuut op het Europäisches Festival des Debütromans in Kiel. Zij en haar redactrice Mirjam van Hengel werden uitgenodigd door het Nederlands Letteren Fonds om deel te nemen aan dit literaire spektakel. Eerdere Nederlandse deelnemers waren Lucette ter Borg / Christoph Buchwald (2006), Gerbrand Bakker / Eva Cossee (2007), Nathalie Koch / Patricia de Groot (2008) en Ricus van de Coevering / Chris ten Kate (2009).

reageren

Hannah Buenting te gast bij Weerwoordradio

2009-01-30

Zaterdag 31 januari is Hannah Buenting samen met K. Schippers tijdens het Weerwoord festival te gast bij Weerwoordradio. De opnames vinden plaats tussen 16:00 uur en 17:00 uur in Theater Bellevue en zijn gratis bij te wonen.

U kunt het interview beluisteren op Amsterdam FM .

reageren [2]

Honderd woorden voor grijs in de boekwinkel

2008-11-17

Sinds 31 oktober ligt Hannah Buentings romandebuut Honderd woorden voor grijs in uw boekwinkel!

reageren